MAUD & LANGKILDE

MAUD & LANGKILDE

Maud og Robert Langkilde udgør denne populære duo, som spiller både kirkekoncerter og folkelige koncerter.

Kirkekoncerterne er helt særlige og smukke. Det startede i Svinninge Kirke efteråret 2015 med en propfyldt kirke og stemningsfuld musik, både salmer, egne kompositioner og danske kendte sange samt medrivende gospel. Maud spiller saxofon, klaver og synger og Robert spiller akustisk- og elguitar. Der er altid en rød tråd i sangene når Maud og Robert fører publikum sikkert igennem årstider, højtider eller bare nærværende sange med lune og humor og inderlighed - publikum inddrages ofte i fællessang.
MAUD & LANGKILDEFoto: M. Petersen


UNDERHOLDNING


Maud og Langkilde har, med deres baggrund i utallige koncerter rundt om i landet, stor erfaring i at underholde og komme ud over scenekanten. I en hyggelig og sjov atmosfære tager duoen bl.a. Shubidua, Gasolin og de gode revysange fra bl.a. Dirch Passsers tid under kærlig behandling. Koncerter med en rød tråd i fortællingen og et unikt samspil i duoen giver publikum en fornøjelig oplevelse. Et godt bud på et festligt indslag til både små og store arrangementer og fester. Eksempel på spillesteder: Plejecentre, foreninger, Sankt. Hans aftener. 

ANMELDELSER


Sankt Jørgensbjerg Kirke:

Den 16. december 2018 kl.: 16:00, valgte min kæreste og jeg, at gå til Julekoncert i Sankt Jørgensbjerg kirke i Roskilde, hvor Maud & Langkilde spillede.

Vi kom i god tid, troede vi, men kirken var allerede 20 minutter i 16, prop fyldt.

Det var der ikke ret meget at sige til for allerede i det første stykke musik (Juletræet med sin pynt) var det klart for os alle at vi stod overfor en rigtig dejlig oplevelse. Tonearten – højden på musikken og ikke mindst tempoet viste, at her var et par yderst kompetente og professionelle musikere.

Koncerten varede en time og den forsvandt som dug for solen, med det ene dejlige nummer efter det andet.

Maud (den kvindelige del af duoen) vekslede dejligt imellem instrumental og vokal fremføring af de kendte og mindre kendte numre, fint afstemt og med professionel akkompagnement af Langkilde på guitar.

Vi nød hvert minut af koncerten og glædede os over de professionelle musikeres overskud til lidt internt drilleri.

Hvis der kommer en koncert i 2019, vil vi komme lidt tidligere for at komme lidt tættere på musikken.

Mange gode hilsener fra:

Per Hammerich

Underholdende Historiefortæller.

Roskilde den 18. januar 2019.Osted Frikirke:

Julekoncert med Maud og Langkilde i Osted Frikirke i december 2017, var på alle måder en meget personligt bundet buket af farverige blomster, der alle var nøje udvalgt og afstemt. Det var en særlig musikalsk oplevelse med to musikalske begavelser, som formår at skabe et rum, hvor man som publikum føler sig både inddraget og inspireret.

Maud og Langkilde skal opleves live! De formår at skabe et fællesskab omkring sig, hvor glæden til musikken er i højsædet, og hvor velkendte sangskatte kommer til live i nye personlige fortolkninger.

Lisbeth Møller, Osted Frikirke


Svinninge Kirke:

Maud Kofod og Robert Langkilde besøgte Svinninge Kirke i efteråret 2015 og leverede en samling sange og salmer, der bevægede alle i kirken. Med få og enkle midler - sang, klaver, guitar, saxofon og et rasleæg - formidlede de kendte danske sange og salmer samt nogle af Mauds egne sange og instrumentalstykker. Der blev sunget med på kendte numre som “I skovens dybe stille ro”, “Here comes the sun” og “Tusind stykker”, og Mauds gospelfeeling skinnede flot igennem i en festlig fællessang. Hun synger indlevet og klangfuldt og bliver hjulpet smukt frem af Roberts guitarspil. Han leverede i øvrigt nogle herlige soli henover sange og salmer, hvor elguitaren får fuld skrue på rocksounden. En fornøjelig og gribende oplevelse, der højnes af den gode lyd i et kirkerum.


Asbjørn Hansen, sognepræst i Hjembæk-Svinninge


 Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter:

Tak for en hyggelig og flot koncert i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter!

Vi havde drømt om en skøn forårskoncert en søndag aften i april, og det var lige dét vi fik.

En koncert med flere kendte sange, et par af Mauds egne, krydret med en god saxsolo og gode riffs på guitaren. Tak for en god oplevelse!


John Lorenzen, præst i Saralystkirken


MAUD & LANGKILDE


har spillet kirkekoncerter i bl.a. Svinninge Kirke, Hørve Kirke, Grevinge Kirke, Fårevejle Frimenighed, Asnæs Sognegård udendørs sommerkoncert, Saralyst Kirken i Højbjerg v. Århus, Osted Frikirke, Torslunde Kirke, Alslev Kirke, Særslev Kirke og gospelworkshop for konfirmander i Hørve,Grevinge og Tune kirker.


Folkelige koncerter i Hvidovre Medborgerhus, Kulturgryden i Svinninge, Plejehjem og Aktivitetscentre i Sønderborg, Frederikssund, Hotel Nyborg Strand, Ældresagen i Randers, Skt. Hans aften i Fårevejle Kirkeby og Solvang Kirke på Amager og meget andet.