MAUD & LANGKILDE

 

MAUD & LANGKILDE

 

 

MAUD & LANGKILDE

Maud og Robert har med stor succes dannet denne duo, som spiller både kirkekoncerter og folkelige koncerter.

Kirkekoncerterne er helt specielle og startede i Svinninge Kirke efteråret 2015 med fyldt kirke og smuk stemningsfuld musik, både salmer, egne kompositioner og danske kendte sange samt medrivende gospel. Maud spiller saxofon, klaver og synger og Robert spiller akustisk- og elguitar.

Der er flere koncerter i vente også med nye overskrifter bl.a. årstidens sange

Foto: M. Petersen

 

UNDERHOLDNING

 

Maud og Langkilde har, med deres baggrund i utallige koncerter rundt om i landet, stor erfaring i at underholde og komme ud over scenekanten. I en hyggelig og sjov atmosfære tager duoen bl.a. Shubidua, Gasolin og de gode revysange fra bl.a. Dirch Passsers tid under kærlig behandling. Koncerter med en rød tråd i fortællingen og et unikt samspil i duoen giver publikum en fornøjelig oplevelse. Et godt bud på et festligt indslag til både små og store arrangementer og fester.

ANMELDELSER

Osted Frikirke:

Julekoncert med Maud og Langkilde i Osted Frikirke i december 2017, var på alle måder en meget personligt bundet buket af farverige blomster, der alle var nøje udvalgt og afstemt. Det var en særlig musikalsk oplevelse med to musikalske begavelser, som formår at skabe et rum, hvor man som publikum føler sig både inddraget og inspireret.

Maud og Langkilde skal opleves live! De formår at skabe et fællesskab omkring sig, hvor glæden til musikken er i højsædet, og hvor velkendte sangskatte kommer til live i nye personlige fortolkninger.

Lisbeth Møller, Osted Frikirke

 

Svinninge Kirke:

Maud Kofod og Robert Langkilde besøgte Svinninge Kirke i efteråret 2015 og leverede en samling sange og salmer, der bevægede alle i kirken. Med få og enkle midler - sang, klaver, guitar, saxofon og et rasleæg - formidlede de kendte danske sange og salmer samt nogle af Mauds egne sange og instrumentalstykker. Der blev sunget med på kendte numre som “I skovens dybe stille ro”, “Here comes the sun” og “Tusind stykker”, og Mauds gospelfeeling skinnede flot igennem i en festlig fællessang. Hun synger indlevet og klangfuldt og bliver hjulpet smukt frem af Roberts guitarspil. Han leverede i øvrigt nogle herlige soli henover sange og salmer, hvor elguitaren får fuld skrue på rocksounden. En fornøjelig og gribende oplevelse, der højnes af den gode lyd i et kirkerum.

 

Asbjørn Hansen, sognepræst i Hjembæk-Svinninge

 

Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter:

Tak for en hyggelig og flot koncert i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter!

Vi havde drømt om en skøn forårskoncert en søndag aften i april, og det var lige dét vi fik.

En koncert med flere kendte sange, et par af Mauds egne, krydret med en god saxsolo og gode riffs på guitaren. Tak for en god oplevelse!

 

John Lorenzen, præst i Saralystkirken

 

 

MAUD & LANGKILDE

 

har spillet kirkekoncerter i bl.a. Svinninge Kirke, Hørve Kirke, Grevinge Kirke, Fårevejle Frimenighed, Asnæs Sognegård udendørs sommerkoncert, Saralyst Kirken i Højbjerg v. Århus, Osted Frikirke, Særslev Kirke og gospelworkshop for konfirmander i Hørve/Grevinge.

 

Folkelige koncerter i Hvidovre Medborgerhus, Kulturgryden i Svinninge, Plejehjem og Aktivitetscentre i Sønderborg, Frederikssund, Skt. Hans aften i Fårevejle Kirkeby og Solvang Kirke på Amager og meget andet.

 

© Copyright. All Rights Reserved.