BIO

Lidt om mig


Jeg er oprindeligt fra Osted men flyttede til Borup og gik på Borup Skole, som havde en god musiktradition og rigtig gode musiklærere. Jeg startede med at spille baryton i skoleorkesteret, synge i kor og gå til klassisk guitarundervisning. En dag hørte jeg Moonjam i radioen med sangen "Sarai" og så var jeg solgt! En saxofon - sådan en måtte jeg eje!


1984 Mit første band Blaze fra Osted.

Her var jeg forsanger og da jeg købte min første saxofon i 1986 gik der ikke lang tid før jeg skulle spille den første solo. Siden blev jeg backingsanger i Brother 2 Brother, et kristent rockband musikalsk inspireret af westcoastrock. Med B2B rejste jeg til bl.a. Schweiz, Holland, Belgien og Finland og vi nåede at indspille en cd inden bandet opløstes.


1990 musiksproglig student fra Roskilde Katedralskole


1992 medvirkede på sax til Dansk Melodigrandprix i Ålborg hvor sangen "Til en ven" skrevet af bassist i B2B Finn Olsen og sunget af Bebiane Bøje.


1997 vandt finalen i Se og Hørs Grandprix på Plænen i Tivoli foran mange tusind mennesker. Det var en fantastisk aften og det medførte en optræden på Midtfyns Festival samme år.


1998 pladekontrakt med Refleks Musik og min solocd “MAUD” udkom året efter i 1999.


Jeg nåede også at medvirke i Musikbutikken på DR med Keld Heick som vært.


Jeg blev dirigent for det københavnske gospelkor Vocation og sammen med koret skrev og udgav vi mange sange og havde koncerter over hele landet. Det var 9 spændende år.


2009 Cand.mag. i musik fra Musikvidenskabeligt Institut i København. Her spillede jeg selvfølgelig altsax i bigbandet M.I.22 som også var 17 dage på Cuba på studietur.


Jeg har medvirket på mange forskellige albums som solist og korsanger, bl.a. Amin Jensens "Min skat", været med i filmen “Flyvende Farmor” som statist/sanger. Skrevet et par børnesange og i det hele taget haft med både børn og voksne at gøre i musikken. Været backing for Roland Utbult i Globen i Stockholm, turneret i Skandinavien med Opstand Gospelkor sammen med Per-Erik Hallin,  Jeg var forsanger i det populære danseorkester Tenfour i mange år.
UNDERVISNING:


Jeg har haft fornøjelsen af at være på Færøerne som gospelinstruktør på et korstævne og også lavet konfirmandgospel workshop i forskellige folkekirker.


Jeg har undervist Høje Taastrup Musikskole, Dragsholm - senere Odsherred Musikskole, Odsherred Gymnasium, Odsherred Efterskole, Vallekilde-Hørve Friskole, ODA (Odsherred Dag- og aftenskole) Min erfaring spænder fra de små børnehaveklasser, børnekor, morgensang, sammenspil, solosang og brugsklaver til saxofon og voksenundervisning.2008-2010 Jeg kom med i husorkesteret (FF&FB) i TV2 Charlies Fællessang-programmer


2010-2015 Fast medlem af orkestret Fede Finn & Funny Boyz med koncerter landet rundt, Top-Charlie i Parken, tv-shows og cd-indspilninger


2015  MAUD & LANGKILDE En duo jeg har dannet med guitaristen Robert Langkilde. Vi laver kirkekoncerter, kulturkoncerter, konfirmand-gospelworkshops og forskellige andre arrangementer. Læs mere under MAUD & LANGKILDE


2016 MAUD & MÆND Et nyt orkester som består af Robert Langkilde, Lars Andreasen, Jimmi Koldenborg og mig blev dannet. Vores debutsingle “Før solen går ned”, er blevet modtaget helt fantastisk og i 2017 blev vi nomineret til en pris som Årets Orkester.

Vores musikstil er country-rock-pop inspireret med danske tekster. Tjek os ud på Youtube hvor vores nyeste musikvideoer er lagt op og følg os på facebook. Klik på linket.Ringsted Natten, Køge Festuge, Ribelund Festival,

Jyllinge Festival, Hvidovre Medborgerhus, HGP i Slagelse,

Restaurant Strandlyst Vig, Hanstholm Centret, ...

© Copyright. All Rights Reserved.